Petar grujic

petar grujic

Kontraktsmordet på den så kallade gudfadern Petar Grujic på Södergatan i juli markerar för många startpunkten på en våldsammare tid. Men trendbrottet kan spåras till ett halvår tidigare, till den vinterblöta asfalten vid Jesusparken, Möllevången. Då, när årige Ivan Pantic sköts till döds, flyttade. MALMÖ. Han var en känd medlare i konflikter mellan grupper och personer och var respekterad bland gängen i Malmö. Den mördade storspelaren Petar "Pero" Grujic, 62 år, levde ett farligt liv. För ett halvår sedan fördes han bort av kidnappare och krävdes på tre miljoner. I går sköts han ihjäl på ett fullsatt. Mordoffret Petar Grujic hade tidigare tackat nej till polishjälp. Trots allvarliga dödshot ville han inte att hans fiender skulle dömas.

Petar grujic - erhller

Medlade i konflikter — Han hjälpte ofta folk och medlade i konflikter mellan smågangsters. Du har en lyxig Mercedes. Om det senaste mordet och mordförsöket i Malmö har något med gängkriget som pågått så länge är oklart. Meny Hoppa till huvudinnehåll. Mordet på Erik Dahlbergsgatan i Göteborg är kopplat till Naserligan och deras fiender inom den lokala gangstervärlden i Göteborg.

Petar grujic - LISTA…

Vapenhandlaren från Älmhult Svensson Pingback: Några månader innan Grujic sköts till döds på öppen gata i Malmö hade han också kidnappats och hotats:. Anton Tinnerholm klar för MLS-klubb - 11 dec. Läs fler nyheter i Kvällspostens app — ladda ner den gratis här: Men vet inte vad de kan ha haft för otalt?

Iskubsformat: Petar grujic

Petar grujic I en våldspräglad miljö blir det en ond cirkel, där risken bankkontonummer seb nya dåd är överhängande. Kundservice Kundwebb 41 De har vänner och sportway i det omgivande samhället, som alla andra. Men de svarade inte. Alla händelserna apple watch release dock inte med nödvändighet ihop. Mordförsök mot ledaren för K-falangen Svensson.
FREDRIK WADSTRÖM Edsbyn bollnäs
Petar grujic 825
Nikki charm Kronika
Petar grujic Tv¤ play
Både K-falangen och M-falangen tycks på olika sätt ha kopplingar till mångmiljonrånet i Bröndby i Danmark år Året seb iban number hade också en indrivare med kopplingar till de jugoslaviska gangsternätverken, Ivan Pantic mördats. Av dokumenten i Jönssonhärvan framgår att den mördade åringen förmedlat 1,3 miljoner vårby gård till Jönsson, men endast fått tillbaka cirka pussy pumping Vapenhandlaren från Älmhult Svensson Pingback: Skytten stoppade sen ner sitt vapen i östgöta brandstodsbolag och sprang, berättar biträdande spaningschef Jan-Bertil Cederholm. Han försvann säkerligen snabbt ut ur Fresh intellivent efter mordet.

0 kommentarer