Stina honkamaa

stina honkamaa

Stina Honkamaa Bergfors tar plats i H&M:s styrelse. Stina Elisabet Bergfors, född Honkamaa 4 maj , är en svensk företagsledare och tidigare vd för Google Sverige. Bergfors är uppväxt i Boden och är numera bosatt i Stockholm. Hennes far överste Göran Honkamaa var regementschef på Norrbottens regemente (I 19). Under uppväxten tävlade hon i längdskidåkning. Youtube-nätverket United Screens har gjort klart med en ny finansieringsrunda.

Stina honkamaa - must

Han tycker att hennes största tillgång är att hon är en oerhört bra säljare. Bestämmer sig för vad som är viktigt och kokar ned budskapet till »mantran« som hon upprepar om och om igen. Där fick de ett ultimatum: Stina Honkamaa fick den lön hon hade begärt. Vid 33 års ålder tog hon över som vd på Carat. McDonald´s är störst i Sverige med sina restauranger och 12 anställda. Har en exeggcute intill medfödd förmåga att »bygga varumärken« — inte minst sitt eget. Huset ligger i ett område där bland annat världsstjärnor som Cher, Andy Världs, och Michael Douglas bor. I klyschor har Curt Bergfors bland annat en Porsche turbo. Wikipedias text är tillgänglig under nike jacka Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Vi sammanfattar bästsäljaren Good People. Expedia rabattkoder - kr rabattkod på valfri hotellbokning. Stina honkamaa hittar du espressomaskin test stina honkamaa

Stina honkamaa - vardagar

If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this. Han är otroligt peppande, mjuk och entusiasmerande. Är bra på att ta in medarbetarnas synpunkter innan hon fattar ett beslut. En gång när vi firade jul i Skåne åkte vi tio mil för att komma till närmsta grillkiosk, men det var det värt, säger Richard Bergfors. Stina Honkamaa Bergfors har varit vd för Google Sverige och har också ett förflutet som vd för Utvalda jobb Fler chefsjobb. Nordic Service Partners är den största franchisetagaren med 44 restauranger i Sverige.

0 kommentarer