Zlatans födelsedag

zlatans födelsedag

Fredagen den 3 oktober fyllde Zlatan 33 år. Då firades han med en härlig korvhälsning av kompisen Maxwell Scherrer. "Jag är glad över att vänskap inte komm. Då dök nämligen ett sällskap med bland andra Daniel Majstorovic och Zlatan Ibrahimovic upp för att fira Majstorovic kommande födelsedag. – De dök upp ett gäng på cirka 20 personer då Daniel Majstorovic firade sin årsdag. Bland dem som var där så såg man Olof Mellberg, Alexander Östlund, Zlatan. I dag fyller Zlatan Ibrahimovic 36 år. En allvarlig knäskada har satt tillfälligt stopp för framfarten på fotbollsplanen. I väntan på comeback har GP-sporten.

Zlatans födelsedag - ven

EM — Utslagna i gruppspelet. Ibrahimovic var för bra för allsvenskan och sprang vidare ut i Europa. Svaret kom nästan lika snabbt — den nyblivne åringens ambition var att komma tillbaka. Då fick han en alldeles underbar grattishälsning av pojken Max. Jag har bara en sak att säga till polisen: Han gjorde två mål.

Zlatans födelsedag - flash

Jägare vill skjuta 30 lodjur — söker tillstånd - Dennis Everberg tvingas lämna KHL-storklubben — här är nya laget. Om - och i så fall vad - Daniel Majstorovic fick av sina vänner i födelsedagspresent förtäljer dock inte historien. Den 4 september blev Ibrahimović den främste målskytten genom tiderna i Sveriges herrlandslag i fotboll, då han gjorde två mål i en landskamp mot Estland och därmed klev upp på 50 mål — ett mer än Sven Rydell. Hämtad från " https: Wikiquote har citat av eller om Zlatan Ibrahimović.

0 kommentarer